Etsintää

Etsintää

Niin kuin monet taiteilijat kautta aikojen, myös minä olen kovasti kiinnostunut henkisyydestä. Olen etsinyt sielunrauhaa, aitoa ihmisyyttä, rakkautta ja jonkinlaista universaalia yhteyttä monin keinoin, joista lopulta maalaaminen on osoittautunut kaikista syväluotaavimmaksi kohdallani. Matkan varrella olen kuitenkin etsinyt vastauksia useilla tavoilla mm. meditoimalla ja joogaamalla.  Olen opiskellut ayurvedisia hoitomuotoja ja energiahoitoja, olen jopa kouluttautunut reikiopettajaksi halutessani jakaa sitä hyvää, mitä itse olen kokenut. Mutta kaikki tämä on melkolailla jäänyt.

Koska taide on kuitenkin minulle se helpoin ja luonnollisin tapa hiljentyä ja löytää yhteyttä syvimpään itseen sekä ympäröivään maailmaan. Hiljentyminen ja rauha näkyy selvästi etenkin tämän alkuvuoden 2022 maalauksissa. Jollain tavalla maailmankaikkeus tuntuu välillä mahtuvan yhteen teokseen?

Meitä kaikkia kohdanneet vaikeudet ovat ehkä kutoneet verkkoa tiiviimpään ihmisyyteen? Toisaalta sotatilanne hajoittaa maailmaa. Tämä kaikki sekä oman perheeni huolet tiivistyvät teosteni hiljaisuuteen, joissa kuitenkin toivon sävel soi kauniisti – toivo paremmasta, toivo muutoksesta. Toivo siitä, että tämä kaikki on lopulta matkaa kohti jotain aitoa ja oikeaa.

Näillä ajatuksilla on muotoutumassa näyttely syyskuuksi Keskus Galleriaan Tampereelle ja teema saa jatkoa Teijon Masuunin näyttelyssä lokakuussa.

Toiveikkain ajatuksin,
rakkaudella:
PaulaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *