Puhdistava, puhdistuva vesi

Puhdistava, puhdistuva vesi

Meri on ollut minulle rakas nuoruudesta asti ja vuonna 2017 meren läheisyyteen muuton myötä vesi alkoi valua väreinä kankaille yhä vain runsaammin. Tänä vuonna vesi on saanut uudenlaisen muodon kuvissani – se on alkanut virrata myös putouksina. Olen maalannut sisäistä virtaani ja matkannut intuitiolla myös uusiin paikkoihin.

Meri, vesiputous, kyyneleet – vesi puhdistaa, huuhtoo surut pois ja pesee sielunkin puhtaaksi, antaa uuden mahdollisuuden. Elämme nyt uudistumisen aikaa. Paljon vanhaa huuhtoutuu pois ja uudet vedet virtaavat. Samalla kun maailmamme on pysähtynyt, myös meri itsessään puhdistuu. Toivomme varmasti kaikki, että jotain tästä muutoksesta jää pysyväksi.

Henkilökohtaisesti olen ollut viime vuodet suuressa uudistumisprosessissa. Sieluni myrskyt ja tyyneyden hetket saavat usein maalauksissani veden muodon – meri minussa syntyy kankaalle yhä uudelleen, vesiputoukset virtaavat, huuhtovat kyyneleeni pois. Olen onnellinen monista kauniista rauhan hetkistä, mutta myös siitä, että voimalliset tuulet ovat puhaltaneet sieluni läpi ja kuohut ovat nousseet sisälläni tuoden voimani takaisin.

Tämä aihe on juuri nyt hyvin ajankohtainen, mutta myös ikuinen – ihmisen ja ihmiskunnan kasvu, jatkuva uudelleensyntyminen ja puhdistuminen.

Koen suurta kiitollisuutta sekä taiteesta, jota saan tehdä, että luonnosta ympärillämme. On onni saada kokea luonnon voimaa maalatessakin. Toivon sen voiman välittyvän töistäni.

Pidetään huolta toisistamme ja luonnosta!

Rakkaudella:
Paula

Tilaa uutiskirjeeni alla olevalla lomakkeella. Se ilmestyy 1-3 kertaa vuodessa.