Värikästä vuodenalkua

Värikästä vuodenalkua

Hyvää ja värikästä alkanutta vuotta!

 

 

2020

Voimme jättää vuoden 2020 taa ja odotukset uudesta ja paremmasta alusta ovat monella korkealla, niin myös minulla. Odotan tämä vuoden lupaamia asioita innolla. Vaikkakin monista muista vastoinkäymisistä huolimatta, viime vuosi oman taiteilijuuteni näkökulmasta, oli oikein hyvä. Siitä voin tuntea suurta kiitollisuutta. Syksyllä pidin/osallistuin useaan näyttelyyn ja moni teos löysi kodin. Liityin myös taideverkkokauppa Taikoon ja sieltäkin on lähtenyt maalauksia maailmalle.

RELEASE-sarja käväisi Saksassa ensimmäisessä omassa ulkomaannäyttelyssäni Galerie m beckissä.

 

 2021

Näyttelyvuosi 2021 alkaa Tampereen Keskusgalleriassa, missä esillä on kolme gallerian uutta taiteilijaa. Release-sarjan töistä on mukana yksi ja loput ovat uutta vuodevaihteen toiveita täynnä olevaa tuotantoa. Tampereen Keskusgalleria välittää siis myös jatkossa maalauksiani. Olen iloinen ja onnekas saadessani tehdä yhteistyötä tämän hyvän palvelun gallerian  kanssa.

Saksasta palaavat Release-sarjan teokset on nähtävänä helmikuussa Ravintola Rytmissä Helsingissä ja syksyllä Hyvinkään Promenadigalleriassa. Tätä tekstiä kirjoittaessani sarjasta on omistajan löytänyt neljä maalausta, mutta sarja luonnollisesti täydentyy vielä vuoden mittaa uusilla töillä.

 

TÄLTÄ VUODEN 2021 NÄYTTELYKALENTERINI SIIS NÄYTTÄÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Keskusgalleria, uudet taiteilijat, 11.- 30.1.2021, Tampere, Finland
>KATSO VIRTUAALINÄYTTELY

Ravintola Rytmi, Release, 14.2.-28.3.2021, Helsinki, Finland

Promenadigalleria, 7.-25.8.2021, Hyvinkää, Finland

Uudet tuulet, Keskusgalleria

Olet lämpimästi tervetullut kaikkiin näyttelyihini ja halutessasi myös vierailemaan työhuoneellani Kaapelitehtaalla.
Kiitän kaikkia teitä, jotka olette kannustaneet minua taiteen tiellä, käyneet näyttelyissä, ostaneet teoksiani ja tukeneet monella tavalla. Ilman teitä en olisi tässä. ❤

 

Kirkkaita värejä ja terveitä päivä vuoteen 2021!

Rakkaudella
Paula

Tilaa uutiskirjeeni alla olevalla lomakkeella. Se ilmestyy 1-3 kertaa vuodessa.