Syksyn 2022 näyttelyt

Syksyn 2022 näyttelyt

Syksyinen tervehdys Kaapelitehtaan urbaanista ympäristöstä. Ruskan värejä toki täälläkin näkee, mutta Teijon pikkuteillä ajellessa saattaa suorastaan huumaantua luonnon kauneudesta. Taiteellani on onni saada olla esillä marraskuun lopulle asti Teijon Masuunissa, kauniin luonnon keskellä.

Kesäkuun vietin onnekkaasti keräämässä voimia taiteilijaresidenssissä Tallinnassa. Elämää sykkivä kaupunki veikin täysin sydämeni. Sain tutustua virolaiseen kulttuuriin ja historiaan paikallisten taiteilijoiden opastamana ja maalattua useita teoksia syksyn näyttelyitä varten. Tästä ajasta olen kiitollinen Vantaan Taiteilijaseuralle ja Eestin Taiteilijaliitolle.

Syyskuun näyttely oli Tampereen Keskus Galleriassa. Tampereelle on aina mukava mennä ja suosittelen poikkeamista hyvän palvelun Keskus Galleriaan, vaikka oma näyttelyni onkin jo ohi.

Tällä hetkellä maalauksiani on esillä ihanassa Teijon Masuunissa. Näyttely on nimeltään Under the same sky – Saman taivaan alla. Teokset ovat myös saman teeman alla kuin Tampereella, sillä erolla, että mukana on aivan uusia töitä.

…………………….

UNDER THE SAME SKY

Oman elämän haasteet sekoittuvat koko ihmiskuntaa kohdanneisiin tapahtumiin. Herkkyys  sekä niin naiseuden kuin mieheyden vaatimukset tämän kaiken keskellä ovat mietityttäneet paljon. Maalauksiini on tullut ihmisiä ympäri maailmaa. Heidän katseensa kertovat tarinoita, joihin sanat ei ulotu, joita en ole kuullut, jotka ovat silti tuttuja. Mielessä on olleet erityisesti sodan keskellä elävät ihmiset, nuoret miehet rintamalla, mutta myös ihmiset ympäri tätä planeettaamme Maata. Sekä tietysti aina sydämessä mukana ovat omat lapseni, jotka  kasvavat aikuisiksi ja asuvat jotenkin melkein jokaisessa maalauksessani huolineen ja iloineen. 

 

UNDER THE SAME SKY
1.10.-27.11.2022
TEIJON MASUUNI
Telakkatie 17
25570 TEIJO
Avoinna la-su 12-16

 

Olen paikalla sunnuntaina 23.10. klo 15-16. Ilmoitathan, jos olet tulossa moikkaamaan.